Kattenverblijf

Wat kunt u verwachten

Wanneer katten uit hun vertrouwde omgeving zijn, hebben ze geen territoriumdrang en daarom kunnen ze allemaal bij elkaar in de speciale kattenhuiskamer.

Mocht uw kat behoefte hebben aan een eigen plekje, dan kunnen ze in een speciale binnenkennel.

Uiteraard worden de kattenbakken dagelijks gereinigd.

De katten worden standaard gevoerd met Royal Canin. Natuurlijk kunt u ook het eigen voer laten geven.

Heeft u andere wensen, dan kunt u deze kenbaar maken op het reserverings-formulier.

Borstelen en kammen is geen probleem. Mocht er meer vachtverzorging nodig zijn, dan adviseren wij contact op te nemen met de gecertificeerde kattentrimster, Kim Lammers van Kroelkop. Zij kan uw kat uitgebreide vachtverzorging bieden bij haar salon.

Huiskamer

De katten die komen logeren in het pension van Melishoeve, hebben de beschikking over een eigen huiskamer. Deze ruime kamer heeft aangrenzend een buitenverblijf waar elke kat naar believe in en uit kan gaan om van het Zeeuwse zonnetje te genieten.

Omdat het uw kat aan niets mag ontbreken, is de kamer voorzien van alle comfort, zoals krabpalen, verschillende slaapplaatsen en diverse speeltjes, welke zo natuurlijk mogelijk zijn gehouden.

Gezondheid voorop

Het is van belang dat uw kat zijn volledige entingen moet hebben, dus ook voor niesziekte en deze entingen mogen niet ouder zijn dan een jaar, uw dierenarts kan u informeren welke entingen uw dier moet hebben.

Naast diervriendelijkheid staan hygiëne en persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel.

Ook voor uw kat staat dierenarts Rob Roskam klaar met medische ondersteuning. Hij houdt praktijk op hetzelfde adres.

 

Service

Mocht de inenting verlopen tijdens het verblijf van uw kat dan kunnen wij er voor zorgen dat uw huisdier ingeënt wordt. Dit is alleen mogelijk wanneer de enting jaarlijks gegeven is! Graag melden bij het brengen.

Impressie van het kattenverblijf? Neem dan een kijkje in het foto album.