Hondenverblijf

Wat kunt u verwachten.

Wij vinden het belangrijk dat uw huisdier het in ons hondenverblijf naar zijn zin heeft en zijn roedel (het baasje/gezin) niet zal missen.

Wij bieden uw huisdier een plaatsvervangende roedel.

Dat doen we door de honden in te delen in groepjes die qua grootte, leeftijd en karakter bij elkaar passen, zodat zij een gezellige roedel vormen.

Als uw hond niet samen met andere honden kan of mag, verblijft hij alleen in de kennel en weide.

Eenmaal buiten staat de deur naar hun binnenverblijf altijd open, ze kunnen zich dus altijd terugtrekken in hun binnenverblijf om uit te rusten in de daar aanwezige manden en bedden.

U zult ervaren dat uw huisdier na zijn vakantie misschien moe, maar zeer voldaan weer met u mee naar huis gaat.

De kennels

Dierenpension Melishoeve is voorzien van nieuwe binnen- en buitenkennels die uitkomen op diverse speelweides. Uw hond kan naar hartenlust ravotten.

De omgeving is voorzien van veel groen en rust. Voor honden die bang zijn voor vuurwerk, een uitstekende plek om tijdens de jaarwisseling zo min mogelijk stress te hebben.

De verblijven en de weides worden uiteraard dagelijks gereinigd.

De honden worden gevoerd met brokken van Royal Canin en/of Cavom. Het is uiteraard ook mogelijk om het eigen voer van uw hond te laten geven. We hebben een vriezer, dus vers vlees kan met hem/haar meekomen.

De speelweides

Omdat niet alle honden bij elkaar kunnen, zijn er verschillende weides, waar honden die goed met elkaar overweg kunnen,  een eigen roedel vormen en heerlijk met elkaar kunnen ravotten.

Gezondheid voorop

Het is van belang dat uw hond zijn volledige entingen moet hebben, dus ook voor kennelhoest!

Deze entingen mogen  niet ouder zijn dan een jaar, uw dierenarts  kan u informeren welke entingen uw dier moet hebben.

Bij ons staat naast diervriendelijkheid, hygiëne en persoonlijke aandacht boven in het vaandel.

Mocht het nodig zijn dan staat Dierenarts Rob Roskam klaar om uw hond medisch te ondersteunen. Hij houdt  ook praktijk op hetzelfde adres.

Service

Als extra service kunnen wij met uw hond voor zijn/haar inentingen naar onze dierenarts gaan. Dit kan alleen als hij/zij elk jaar zijn/haar inentingen gehad heeft en deze tijdens het verblijf verlopen.

Impressie van het hondenverblijf? Neem dan een kijkje in het foto album of Melishoeve live.