Het kattenverblijf

 

Dierenpension Melishoeve  |  Kelderweg 1  4365 SC Meliskerke  tel. 06 52 593 158  info@melishoeve.nlWanneer katten uit hun vertrouwde omgeving zijn, hebben ze geen territoriumdrang en daarom kunnen ze allemaal bij elkaar in de speciale kattenhuiskamer. 

Mocht uw kat behoefte hebben aan een eigen plekje, dan kunnen ze in een speciale binnenkennel.


Uiteraard worden de kattenbakken dagelijks gereinigd.

De katten worden standaard gevoerd met Royal Canin.

Heeft u andere wensen, dan kunt u deze kenbaar maken op het reserverings-formulier.


Borstelen en kammen  is geen probleem en kan in overleg uitgevoerd worden door onze gecertificeerde kattentrimster, Jolanda de Rijke van Trimsalon Walcheren.Het is van belang dat uw kat zijn volledige entingen moet hebben, dus ook voor niesziekte en deze entingen mogen  niet ouder zijn dan een jaar, uw dierenarts kan u informeren welke entingen uw dier moet hebben.


Bij ons staat naast diervriendelijkheid, hygiëne en persoonlijke aandacht boven in het vaandel.


Ook voor uw kat staat dierenarts Rob Roskam klaar met medische ondersteuning. Hij houdt praktijk op hetzelfde adres.De katten die komen logeren in het pension van Melishoeve, hebben de beschikking over een eigen huiskamer. Deze ruime kamer heeft aangrenzend een buitenverblijf waar elke kat naar believe in en uit kan gaan om van het Zeeuwse zonnetje te genieten.


Omdat het uw kat aan niets mag ontbreken, is de kamer voorzien van alle comfort, zoals krabpalen, verschillende slaapplaatsen en diverse speeltjes, welke zo natuurlijk mogelijk zijn gehouden.Mocht de inenting verlopen tijdens het verblijf van uw kat dan kunnen wij er voor zorgen dat uw huisdier ingeent wordt. Dit is alleeen mogelijk wanneer de enting jaarlijks gegeven is! Graag melden bij het brengen.  Melishoeve is een van de weinige pensions met een echte huiskamer       

  voor de katten. Zo hebben ze net als thuis een eigen plekje.

Foto’s kattenverblijf

Extra service

Wat kunt u verwachten

Huiskamer

Gezondheid voorop